’t Hart Optiek - VLAARDINGEN

't Hart optiek is een familiebedrijf. Thierry en Mariëlle ’t Hart hebben de winkel in 2008 overgenomen en de winkel meteen geheel verbouwd.
In 2013 is de winkel opnieuw verbouwd, nu met een duidelijk onderscheid tussen oogzorg (optometrie) en oogmode. Bij ’t Hart Optiek vind je geen ‘modelabels’ en/of ‘dertien-in-een-dozijnbrillen’, maar mooie, bijzondere producten. Brillen met een verhaal, waarbij zoveel als mogelijk rekening is gehouden met maatschappelijk verantwoord ondernemen. De bevlogen medewerkers geven je vrijblijvend de nodige informatie over alle optiek gerelateerde zaken en doen dit graag onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. We zien je graag in de winkel!

Gesloten? Je kunt ook offline bij ons terecht! Bijvoorbeeld door brillen te passen via onze online paskamer op je computer, tablet of smartphone. Of shop in onze webshop! 

’t Hart Optiek is gevestigd in  Winkelcentrum De Loper te Vlaardingen en is zowel te bereiken met het openbaar vervoer als met de auto.
De Loper kent twee bushaltes. Bij halte 'Lepelaarsingel' stopt buslijn 56 en bij halte 'Jean Monnetring' stopt buslijn 57. De tram van lijn 23 stopt precies op winkelcentrum 'De Loper'.
Je vindt onze winkel aan het grote plein!

 

Thierry en Mariëlle ’t Hart
Marjon, Martine en Maarten

Openingstijden

Vandaag open van

Locatie
Parkeren
De Loper 68-72, 3137 DD, Vlaardingen
Rond het centrum en in de parkeergarage kun je gratis parkeren.
Wij zijn gespecialiseerd in
Optometrie
Optometrie
Een optometrist is een HBO opgeleide paramedicus die kan bepalen of uw ogen gezond zijn. Kom langs en maak kennis met onze optometrist.


Lees meer
Beeldschermbrillen
Beeldschermbrillen
Beperkt zicht heeft invloed op de stand van de nek. Vooral mensen die achter een beeldscherm werken kunnen klachten krijgen. Beeldschermglazen zijn de oplossing.

 


Lees meer
Contactlenzen
Contactlenzen
De ontwikkelingen gaan razendsnel: multifocale lenzen, betaalbare daglenzen, lenzen voor droge ogen. Wat vorig jaar niet werkte kan nu een oplossing voor zijn.

 


Lees meer
Designer monturen
Designer monturen

Monturen kun je niet over één kam scheren. Wij verkopen de pareltjes die met liefde en vakmanschap gemaakt zijn.
 


Lees meer
Fixatie disparatie
Fixatie disparatie
Wij zijn specialist op het gebied van fixatie disparatie metingen en het aanmeten van deze brillen die hoofdpijn helpen te voorkomen. Kinderen met concentratie problemen kunnen hiermee een bijzonder goed resultaat behalen.

 


Lees meer
Functionele Oogzorg
Functionele Oogzorg
Deze vorm van oogzorg is erop gericht oplossingen te vinden voor mensen die door een visueel probleem niet goed kunnen functioneren in het dagelijkse leven.

 


Lees meer
Maatwerk brillenglazen
Maatwerk brillenglazen
Er zijn brillenglazen en er zijn BRILLENGLAZEN......speciale apparatuur, betere resultaten. Zien in HD zonder moeite.


Lees meer
Nachtlenzen
Nachtlenzen
Nachtlenzen worden gedragen tijdens het slapen. De lens vormt het oog waardoor overdag scherp gezien kan worden zonder lenzen.

 


Lees meer
Sport & zien
Sport & zien
Bij sport zijn waarnemen en handelen onlosmakelijk aan elkaar verbonden en dit betekent dus dat door het corrigeren en verbeteren van de waarneming direct de prestaties verbeteren.

 


Lees meer
Het team
thierry.jpg

Thierry

Opticien, contactlensspecialist , optometriedeskundige
1_maarten.jpg

Maarten

Optometrist
marielle.jpg

Mariëlle

Opticien
martine.jpg

Martine

Opticien
marjon.jpg

Marjon

Gastvrouw
diego..jpg

Diego

Online brillen passen & reserveren met brilonline.com

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagentje.

Verder shoppen Afrekenen