Roma Opticiens is een eigentijdse, modieuze winkel in het bruisende winkelhart van Assen

Naast vakbekwaamheid en professionele oogmetingen geloven wij in de kracht van gezelligheid. De vertrouwde gezichten van de winkel zijn u graag van dienst en helpen u wegwijs te maken in onze kleurrijke collectie. De diversiteit van de collectie wordt doorlopend up-to-date gehouden.

Ook vinden wij dat een goede zonnebril niet mag ontbreken. Naast traditionele merken, zoals Ray-Ban en Polaroid, is er een zeer breed assortiment met andere merken. Denk hierbij aan designer merken (bv Tom Ford en Tods), sportbrillen (bv Oakley en Adidas) en de absolute top onder de zonnebrillen: Serengeti.

Wij helpen u graag met het vinden van de oplossing die bij u past, dit kan zijn: nachtlenzen, contactlenzen of toch een montuur! Bij onze monturen leveren wij altijd kwalitatief hoogwaardige maatwerkglazen met perfecte afbeeldingseigenschappen. Onze technische opticien brengt de traditionele werkwijze van de opticien in de winkel, wat in combinatie met de hedendaagse techniek leidt tot de mogelijkheid van maatwerk.

Deze maatwerkglazen komen enkel tot hun recht door de professionaliteit van onze opticiens. Naast de twee opticiens die samen meer dan 50 jaar ervaring in het vakgebied hebben, is één van hen ook optometrist. Dit betekent dat er naast het opmeten van de sterkte ook mogelijkheid is om de gezondheid van het oog te controleren. Zogeheten optometrische oogzorg.

U wilt helemaal geen bril? Geen enkel probleem. Bij Roma Opticiens is het mogelijk om te kiezen uit een hele reeks oplossingen op het gebied van lenzen. Zo zijn er enkelvoudige lenzen, maar ook met leesgedeelte. Daarbij komt de mogelijkheid voor verziende om ‘s nachts lenzen te dragen en overdag scherp te zien. De lenzen worden met geduld bij u aangemeten, waarbij we net zolang doorgaan tot het goed is.

Roma Opticiens, voor wie goed ogen wil!

Openingstijden

Vandaag open van

Locatie
Parkeren
Kruisstraat 3, 9401 JJ, Assen
In de Ceresstraat en Oudemolenstraat kunt u parkeren bij een betaalautomaat voor:
0,10 eurocent per 3 min
2,00 euro per uur, tevens maximale parkeertijd.

Parkeergarages in de buurt zijn de Neptunusgarage, de Mercuriusgarage en de Triade garage voor 0,50 eurocent per 15 minuten, maximaal dagtarief is 12 euro.

In de Ceresstraat zijn twee mogelijkheden voor invalideparkeerplaatsen.

Als u gratis wil parkeren, dan kan dat nog steeds op het veemarktterrein net buiten het centrum. Via de Rolderstraat en de Oudestraat komt u dan vrij gemakkelijk uit bij winkelcentrum 't Forum, waar wij gevestigd zijn.
Wij zijn gespecialiseerd in
Contactlenzen
Contactlenzen
De ontwikkelingen gaan razendsnel: multifocale lenzen, betaalbare daglenzen, lenzen voor droge ogen. Wat vorig jaar niet werkte kan nu een oplossing voor zijn.

 


Lees meer
Droge ogen behandeling
Droge ogen behandeling
Droge ogen (keratoconjunctivitis sicca) wordt gekenmerkt door uitdroging van de oogbol en de oogleden. Wij hebben een oplossing. Kom langs.

 


Lees meer
Glaucoom onderzoek
Glaucoom onderzoek
Het onderzoek naar glaucoom omvat onder andere: meting van de oogdruk, het bekijken van het inwendige van het oog en zo nodig bepaling van het gezichtsveld.

 


Lees meer
Binoculaire diagnostiek
Binoculaire diagnostiek
Onderzoek naar de samenwerking tussen de ogen. Zeer belangrijk en zou onderdeel moeten zijn van elke oogmeting.
Lees meer
Veiligheidsbrillen
Veiligheidsbrillen
Wij hebben een collectie veiligheidsbrillen in huis. Kom langs.
Lees meer
Beeldschermbrillen
Beeldschermbrillen
Beperkt zicht heeft invloed op de stand van de nek. Vooral mensen die achter een beeldscherm werken kunnen klachten krijgen. Beeldschermglazen zijn de oplossing.

 


Lees meer
Duikbril -op sterkte-
Duikbril -op sterkte-
Duikbrillen op sterkte bij ons in het assortiment.
Lees meer
Zonnebrillen
Zonnebrillen
Wij voeren een uitgebreide collectie zonnebrillen van vele topmerken.
Lees meer
Sport & zien
Sport & zien
Bij sport zijn waarnemen en handelen onlosmakelijk aan elkaar verbonden en dit betekent dus dat door het corrigeren en verbeteren van de waarneming direct de prestaties verbeteren.

 


Lees meer
Nachtlenzen
Nachtlenzen
Nachtlenzen worden gedragen tijdens het slapen. De lens vormt het oog waardoor overdag scherp gezien kan worden zonder lenzen.

 


Lees meer
Optometrie
Optometrie
Een optometrist is een HBO opgeleide paramedicus die kan bepalen of uw ogen gezond zijn. Kom langs en maak kennis met onze optometrist.


Lees meer
Maatwerk brillenglazen
Maatwerk brillenglazen
Er zijn brillenglazen en er zijn BRILLENGLAZEN......speciale apparatuur, betere resultaten. Zien in HD zonder moeite.


Lees meer
Functionele Oogzorg
Functionele Oogzorg
Deze vorm van oogzorg is erop gericht oplossingen te vinden voor mensen die door een visueel probleem niet goed kunnen functioneren in het dagelijkse leven.

 


Lees meer
Designer monturen
Designer monturen

Monturen kun je niet over één kam scheren. Wij verkopen de pareltjes die met liefde en vakmanschap gemaakt zijn.
 


Lees meer
Het team
marjan.png

Marjan

Opticien, contactlensspecialist en HBO-optometrist.
roland.png

Roland

Opticien
chantal.png

Chantal

Opticien en contactlensspecialis
george.png

George

Weekend- en vakantiehulp bij Roma Opticiens
marleen.png

Marleen

louise.png

Louise

tamar.png

Tamar