Goed zien verhoogt de kwaliteit van het leven.


Door individuele aandacht, verstand van optiek, mode en gezondheid van ogen, creëren wij samen met jou de meest  ideale situatie om comfortabel en goed te kunnen zien.
Wat wil je zien en hoe wil je gezien worden, werk, hobby’s, interesses? We willen het allemaal weten voor we aan de slag gaan om de wereld er voor jou mooier uit te laten zien.
Onze kracht is voor iedere klant een op maat gemaakte oplossing creëren.

Wij helpen jou op weg in het woud van mogelijkheden om een goede keuze te kunnen maken als het gaat om monturen, brillenglazen, zonnebrillen en contactlenzen.  Denkend vanuit de behoefte en wensen van onze klanten kunnen wij maatwerk oplossingen bieden als geen ander. Maatwerk wordt vooral gecreëerd door te luisteren en te begrijpen wat jij wilt. Maatwerk hoeft helemaal niet veel te kosten. Het is vooral creatief denken om een beter zien te creëren en er is voor iedere portemonnee een oplossing. Het belangrijkste is dat je krijgt wat jij nodig hebt.
Hoe leuk is het om vaker een nieuwe bril te kunnen kopen zonder al te veel geld kwijt te zijn? En als je contactlenzen draagt wil je toch veiligheid, comfort en gemak? Zijn je ogen wel zo gezond als je denkt? Op al deze vragen hebben wij een antwoord voor je:

Eyewellness care programme
Dit unieke concept biedt een aantal aantrekkelijke oplossingen, zoals een spaarprogramma voor brillen, een contactlens-abonnement en een oogzorg-abonnement. Uitgebreide informatie hierover vind je op www.eyewellness.nl Goed en comfortabel zien en gezien worden, daar staat Hans van der List eyewellness® voor.

Openingstijden

Vandaag open van

Locatie
Parkeren
Haagsemarkt 21, 4813 BB, Breda
Parkeren: gratis parkeren tot aan de deur. De winkel is zeer toegankelijk voor rolstoelen.
Wij zijn gespecialiseerd in
Contactlenzen
Contactlenzen
De ontwikkelingen gaan razendsnel: multifocale lenzen, betaalbare daglenzen, lenzen voor droge ogen. Wat vorig jaar niet werkte kan nu een oplossing voor zijn.

 


Lees meer
Maatwerk brillenglazen
Maatwerk brillenglazen
Er zijn brillenglazen en er zijn BRILLENGLAZEN......speciale apparatuur, betere resultaten. Zien in HD zonder moeite.


Lees meer
Optometrie
Optometrie
Een optometrist is een HBO opgeleide paramedicus die kan bepalen of uw ogen gezond zijn. Kom langs en maak kennis met onze optometrist.


Lees meer
Nachtlenzen
Nachtlenzen
Nachtlenzen worden gedragen tijdens het slapen. De lens vormt het oog waardoor overdag scherp gezien kan worden zonder lenzen.

 


Lees meer
Sport & zien
Sport & zien
Bij sport zijn waarnemen en handelen onlosmakelijk aan elkaar verbonden en dit betekent dus dat door het corrigeren en verbeteren van de waarneming direct de prestaties verbeteren.

 


Lees meer
Veiligheidsbrillen
Veiligheidsbrillen
Wij hebben een collectie veiligheidsbrillen in huis. Kom langs.
Lees meer
Designer monturen
Designer monturen

Monturen kun je niet over één kam scheren. Wij verkopen de pareltjes die met liefde en vakmanschap gemaakt zijn.
 


Lees meer
Het team
hans-vd-list.jpg

Hans van der List

Opticien, contactlensspecialist, optometrist en eigenaar
jeroen-vd-heijkant.jpg

Jeroen van der Heijden

Optometrist
corinne.jpg

Corinne Antonissen

Gediplomeerd opticien
raymon-merkx.jpg

Raymond Merkx

Gediplomeerd opticien
merrit_ormel.jpg

Merrit Ormel

Allround medewerkster
Online brillen passen & reserveren met brilonline.com