Etalage / Zonnebrillen

Filter op:

MODO ∞ functioneel ∞ minimalistisch design

Na een jaar van wederom explosieve groei gaat MODO dit jaar verder met het veroveren van de harten van menig opticien en consument.

Het succes zit hem in het feit dat het merk een uitstekende propositie heeft met minimalistisch Scandinavisch design en Japanse productie tegen een toegankelijke prijs. MODO weet als geen ander de laatste trends op eigen wijze te interpreteren en een functioneel tijdloos montuur te maken. Het merk spreekt met zijn betaalbare luxe bril een brede doelgroep aan, wat resulteert in een doorverkoop van een ongekend hoog niveau.

Mondiale speler met sociale verantwoordelijkheid
MODO is Italiaans voor “My Way” en verwijst naar de Italiaanse roots van het merk, waarvan het hoofdkantoor in het hippe Soho New York staat. Daar worden de laatste trends gespot, welke worden vertaald door het designteam in Zweden. Dit team staat in contact met het Formule 1 team van Sauber, waarmee MODO samenwerkt. De samenwerking levert naast communicatiemogelijkheden tevens ideeën op voor nieuwe technologieën. Zoals het een innovatief en hip merk betaamd, draagt ook MODO een steentje bij aan de maatschappij. Voor iedere verkochte (zonne)bril geeft MODO een bril weg aan kinderen die daar geen toegang toe hebben, met het Buy a Frame, Help a Child See programma.

Nieuwe collectie
Dit voorjaar wordt de collectie flink uitgebreid, zo worden er voor alle lijnen nieuwe kleuren en modellen geïntroduceerd. Er zijn nieuwe Ultra Paper-Thin correctie- en zonnebrillen in hippe ronde vormen met en zonder dubbele neusbrug. Deze modellen zijn extreem licht ( 5,5 gram) en leverbaar in trendy havanna, goud, blauw en rood tinten. De zonnebrillen hebben gepolariseerde en ontspiegelde lenzen. Ook de zeer succesvol gebleken Paper-Thin Acetate lijn wordt uitgebreid met nieuwe kleuren en er worden voor het eerst zonnebrillen in geïntroduceerd. De Block titanium lijn wordt verder uitgebreid met nieuwe modellen met subtiele kleuraccenten op de bovenkant van het voorstuk. Voor de Metal Core Acetate lijn zijn er naast nieuwe kleuren, voor een aantal modellen nieuwe kleurrijke trendy zonneclips ontwikkeld. Deze lijn bevat flinter dunne acetaat monturen, welke stabiliteit krijgen door de metalen kern, die zowel in het voorstuk als de veren is verwerkt. Ten slotte wordt er nog een nieuwe lijn geïntroduceerd, waarin innovatieve materialen zijn verwerkt en een schroefloos scharnier.

1_footer.jpg