Etalage / Monturen

Filter op:

Adrian Marwitz - Design - Ambitieus - Minimalistisch

Adrian Marwitz is het prachtige designmerk dat Eye Supply vorig jaar aan zijn portfolio heeft toegevoegd. Het merk heeft voor 2016 en 2017 de German Design Awards gewonnen en is bezig de wereld te veroveren.
 
Adrian is een ambitieuze jonge designer, die uit een echt optieknest komt. Zijn opa was oprichter van het gerenommeerde Marwitz & Hauser, dat in het verleden door Zeiss gedistribueerd werd.  Zijn vader ontwerpt en verkoopt brillen onder de naam Conquistador uit Berlijn. Adrian groeide letterlijk vanuit de wieg met de optiek op, zoals andere kinderen met legoblokjes speelden, deed hij dat met stukje acetaatplaat. Adrian ambieerde dan ook een toekomst in de brillen, maar wilde wel z’n eigen weg inslaan. Deze droom realiseerde hij in 2013.

Made in Germany
Adrian Marwitz staat voor compromisloze kwaliteit en onderscheidend herkenbaar minimalistisch design met een duidelijke handtekening. Zijn filosofie is om de monturen te ontwerpen en te produceren in Duitsland, om zo de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen waarborgen. Ze blinken uit in hun eenvoud, door het gebruik van strakke lijnen. De monturen zijn gemaakt van titanium, waardoor ze sterk en duurzaam zijn en bovendien erg licht van gewicht. Voor het kleuren van de monturen, zijn maar liefst 35 stappen nodig, de speciale coating wordt onder zeer hoge temperaturen op het montuur gebakken. Hierdoor is de kleur uiterst sterk en blijft de kleur mooi, dag na dag, jaar na jaar.
 
Nieuwe modellen en kleuren
Voor dit voorjaar zijn er nieuwe modellen aan de Urban Strangers lijn toegevoegd, zo zijn er nieuwe retro modellen en een stijlvol dames model. Elk model is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren, van rustige zwart-, grijs- of bordeaux tinten, tot krachtig blauw, paars, rood en mat goud. Nieuw zijn de kleurcombinaties waarbij het voorstuk boven een rustige kleur heeft en onder een contrasterende kleur.
 
German Design Awards
Adrian Marwitz heeft in 2016 een German Design Award gewonnen voor zijn collectie Urban Strangers en voor 2017 de marketing award, voor zijn onderscheidende reclamecampagne. Adrian Marwitz verovert de wereld. De monturen worden verkocht in de beste winkels in de mooiste steden. Het merk past bij opticiens die zich willen onderscheiden met mooie designmerken, die echte kwaliteit naar waarde weten te schatten en voortdurend op zoek zijn naar iets bijzonders en unieks.
 
Geen producten gevonden.